Navi

DINNER MENU RESTAURANT

Our menu

Kalte Vorspeisen

Cold Starters
  • Blattsalat an Hausdressing 10

    Green salad with house dressing

  • «hello» Salatschüssel mit frischnen Feigen und Pekannüsse an einem Feigen-Honig-Dressing 16

    “hello” salad bowl with fresh figs and pecans on a fig and honey dressing

  • Gebeizter Kingfisch (AUS) auf Blumenkohl-Quark-Püree mit Guacamole und Tobiko Kaviar 27

    Pickled kingfish on cauliflower curd puree with guacamole and tobiko caviar

Warme Vorspeisen

Warm starters

hello world specials

mit Süsskartoffel fries Zuschlag 3.-
  • Poulet (CH) im Chörbli mit feiner Haussauce und Pommes frites 29
  • «HOT Chicken» (CH) im Chörbli (scharf mariniert) mit pikanter Haussauce und Pommes frites 30

    Chicken-in-a-basket with our delicious House-sauce and fries or Spicy Chicken-in-a-basket with our Spicy-house-sauce and fries

  • Hamburger mit 250g Rindfleisch (CH) Hello-Spezial-Sauce, Spiegelei, Speck (CH) und Rucola, serviert mit Pommes frites und Chimichurri-Sauerrahm-Dip 33

    Hamburger with 250g beef, Hello special sauce, fried egg, bacon and rocket, served with fries and Chimichurri sour cream dip

  • Piemontesisches Kalbsschnitzel (CH) im Haselnussmantel dazu Pommes Allumettes und Kirschen-Chutney 47

    Piedmontese veal escalope in a hazelnut coating served with pommes allumettes and cherry chutney

Premium Fleisch

Premium Meat
  • Hackbraten «hello style» (CH) an Steinpilzrahmsauce serviert mit Kartoffelstampf 39

    Meatloaf "hello style" with a porcini mushroom cream sauce served with mashed potatoes

  • Gelbes Kalbscurry (CH) geschmort mit Parfümreis, Okraschoten und Schlangenbohnen 43

    Yellow veal curry braised with perfumed rice, okra and snake beans

  • Pata-Negra-Filet (ESP) am Stück gebraten mit Zitronengras-Mango-Zwiebelchutney dazu Gnocchi mit Manchego und Pimientos ca. 300 gr. / 54

    Grilled flank steak of Swiss veal with lime fregola sarda and celery stalks

Premium Fisch

Premium Fish
  • Goldbrassenfilet (F) auf Kürbis-Vanillepüree mit wildem Broccoli und gerösteten Mandeln 42

    Fillet of gilthead on a pumpkin-vanilla puree with wild broccoli and roasted almonds

  • Baby-Rocklobster (NZL) im Tomaten-Knoblauchsud dazu Weisswein-Dill- Risotto 59

    Baby rock lobster in tomato garlic broth served with white wine dill risotto

Vegetarisch / Vegan

Vegetarian / Vegan
  • Gemüse-Käse-Spätzli mit rezentem Gruyère 27

    Vegetable-cheese spaetzli with recent Gruyère

  • «Bauletti con friarielli e Caciocavallo al pesto di pomodoro» Ravioli gefüllt mit Käse und Stängelkohl serviert an Tomatenpesto 29

    Ravioli stuffed with cheese and stem cabbage served with tomato pesto

  • Green Mountain Burger (Vegan) mit Basilikum-Mayo, Nüsslisalat und getrocknete Tomaten serviert mit Süsskartoffel fries «Schmeckt wie Fleisch ist aber keins» 33

    Green Mountain Burger (Vegan) with Basil Mayo, Lamb's lettuce and sun-dried tomatoes served with sweet potato fries

Premium Fleisch

Premium Meat
  • Rindsfilet (SCO) 150 gr. / 44
    200 gr. / 49
    300 gr. / 59

    Beef Filet

  • Black Angus Rinds-Entrecôte (URU) 150 gr. / 36
    200 gr. / 41
    300 gr. / 51

    Black Angus Beef Entrecôte

  • Rinds Rib-Eye-Steak (IRL) 300 gr. / 48
    400 gr. / 58
    500 gr. / 68

    Beef rib-eye steak

unser Premium Fleisch servieren wir mit Kräuterbutter
our premium meat is served with herb butter

Dry Aged Meat

In unseren Dry-Aged Kühlschränken lagern wir das Fleisch am Knochen bis es die optimale Reife erreicht hat. Während der Trockenreifung entsteht das unverkennbare Aroma aus Nuss und Butter, dazu wird die Konsistenz zarter – ein Ergebnis, das man schmecken und spüren kann. 

  • Oberwiler Schweinscarrée (CH) 300 gr. / 44

    Dry aged saddle of pork from Oberwil

Grossstücke nach Angebot

Large pieces by offer

Beilage nach Wahl:
Pommes frites 7.00 / Gemüse 7.50 / Süsskartoffel fries 8.50
Weisswein-Risotto 8.50 / Kartoffelstampf 7.50 / Spätzli 8.00

Side of your choice: French fries / Vegetables / Sweet potato fries
White wine-risotto / Mashed potatoes / Spaetzli

Zusätzliche Saucen:
Steinpilzrahmsauce 6.50 / Haussauce 4.50 / Hot Dip 4.50 /
Zitronengras-Mango- Zwiebelchutney 5.00

Additional Sauces:
Porcini cream sauce / House sauce / Hot dip / Lemongrass mango onion chutney

über allfällige Allergene informiert Sie unser Personal gerne
inklusive 7,7% Mehrwertsteuer

Book a Table

Reservations over lunch: we are happy to accept reservations of 6 people or more by phone or e-mail.

Call us: 041 790 37 22
or send us an e-mail at: welcome@helloworldsuurstoffi.ch

We are also happy to accept your reservations at one of our other establishments, Grand Cafe or Hello World Baar. 

We are on summer break and treat ourselves to a cool down!

From Wednesday, August 16th, 2023 we will be there for you again as usual!

If the weather is nice, you can visit the Seebistro Seeliken if you’re already craving fine aperitifs and delicious food.