Navi

DINNER MENU RESTAURANT

Unsere Speisekarte

Vorspeisen

Starters

  • Blattsalat an Hausdressing 10

    Green salad with house dressing

  • «hello» Salatschüssel mit Fetakäse und Honigmelonen
    an einer fruchtigen Menonen Vinaigrette
    17

    "hello" salad bowl with feta cheese and honeydew melons with a fruity melon vinaigrette

  • Spanische Salmorejo, kalte Tomatensuppe serviert mit einem Tomatentatar 14

    Cold tomato soup served with a tomato tartare

Vegetarisch / Vegan

Vegetarian / Vegan
  • Grillgemüse mit Tomme de Rougemont überbacken
    Aubergine, Zucchetti, Peperoni und Fenchel mit rassigem Käse überbacken
    29

    Grilled vegetables au gratin with Tomme de Rougemont Eggplant, zucchini, pepperoni gratinated with racy cheese

  • Mezzaluna Caponata
    Ravioli gefüllt mit Auberginen, Tomaten und Basilikum
    30

    Ravioli filled with eggplant, tomatoes and basil

  • Green Mountain Burger (Vegan) mit Basilikum-Mayo, gegrillter Tomate und Maisonsalat serviert mit Süsskartoffel fries «Schmeckt wie Fleisch ist aber keins» 33

    Green Mountain Burger (vegan) with basil mayo, grilled tomatoe and green salad, served with sweet potato fries

hello world specials

mit Pommes frites             8
mit Süsskartoffelfries      9

  • Poulet (CH) im Chörbli mit feiner Haussauce 24
  • «HOT Chicken» (CH) im Chörbli (scharf mariniert) mit pikanter Haussauce 25

    Chicken-in-a-basket with our delicious House-sauce or Spicy Chicken-in-a-basket with our Spicy-house-sauce

  • Hamburger mit 250g Rindfleisch (CH) Hello-Spezial-Sauce, Spiegelei, Speck (CH) und Rucola, serviert mit Chimichurri-Sauerrahm-Dip 28

    Hamburger with 250g beef, Hello special sauce, fried egg, bacon and rocket, served with Chimichurri sour cream dip

  • Piemontesisches Kalbsschnitzel (CH) im Haselnussmantel serviert mit Preiselbeeren 47

    Piedmontese veal escalope in a hazelnut coating served with cranberries

Premium Fleisch

Premium Meat
  • Flat Iron Steak (CH) auf Gemüsejulienne
    serviert mit Wasabi-Erdnusspürree und Sojajus
    39

    Flat iron steak on vegetable julienne served with wasabi pea puree and soy jus

  • Rindsfilet (AUS) 150 gr. / 47
    200 gr. / 52
    300 gr. / 62

    Beef Filet

  • Black Angus Rinds-Entrecôte (URU) 150 gr. / 38
    200 gr. / 43
    300 gr. / 53

    Black Angus Beef Entrecôte

  • Rinds Rib-Eye-Steak (IRL) 300 gr. / 50
    400 gr. / 60
    500 gr. / 70

    Beef rib-eye steak

Kräuterbutter | Aioli | Chimichurri Sauerrahm-Dip
Herb butter | Aioli | Chimichurri sour cream dip

Eine Sauce ist im Preis inbegriffen jede weitere Sauce + 2
One sauce is included in the price each additional sauce + 2

Beilage nach Wahl:
Pommes frites 8 | Gemüse 8 | Süsskartoffel fries 9
Weisswein-Risotto 9 | Butterpasta 9| Grillgemüse 10

Side of your choice:
French fries | Vegetables | Sweet potato fries white wine risotto | butter Pasta|
grilled Vegetables

Fischkarte

Fishmenu

über allfällige Allergene informiert Sie unser Personal gerne
inklusive 8.1 % Mehrwertsteuer

Previous slide
Next slide

Book a Table

Reservations over lunch: we are happy to accept reservations of 6 people or more by phone or e-mail.

Call us: 041 790 37 22
or send us an e-mail at: welcome@helloworldsuurstoffi.ch

We are also happy to accept your reservations at one of our other establishments, Grand Cafe or Hello World Baar. 

We are on summer break and treat ourselves to a cool down!

From Wednesday, August 16th, 2023 we will be there for you again as usual!

If the weather is nice, you can visit the Seebistro Seeliken if you’re already craving fine aperitifs and delicious food.